Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 1000:- / Snabb leverans / Betala tryggt och säkert med Klarna

Pavo ReHydrate 1L

  • 597 kr
I lager.
Dela
Lagersaldo: 2
Leverantör: Pavo

Sportdryck med elektrolyter och glukos

Hästar som har tränats hårt  och/eller svettas mycket förlorar inte bara vätska, de förlorar också  kroppsmineraler – elektrolyter – såsom natrium, klorid och kalium. När  dessa ämnen inte fylls på i rätt tid så kan hästen bli uttorkad och  drabbas av en negativ elektrolytbalans vilket leder till brist på energi  och arbetslust, hästen blir hängig. Pavo ReHydrate är den perfekta  sportdrycken för hästar, den säkerställer intaget av elektrolyter,  vätska och energi vilket gör att din häst kommer att återhämta sig  snabbare efter ansträngning.

Kombinationen  av att Pavo ReHydrate är i flytande form men också innehåller en  kombination av både elektrolyter och glukos gör att denna produkt är den  bästa sportdrycken för att hjälpa din häst att återhämta sig efter hård  träning eller mycket svettning. Den snabba påfyllningen av elektrolyter  säkerställer att vätska- och elektrolytbalansen återställs. Denna  balans är nödvändig för att de normala kroppsfunktionerna ska fungera  korrekt, såsom reglering av kroppstemperatur och cirkulation.

Glukosen i Pavo ReHydrate ger en energiboost och säkerställer en god upptagning av elektrolyterna.

En  balanserad glukosnivå stimulerar dessutom upptaget av vätska och  elektrolyter och din häst kommer därför att kunna omvandla energin  snabbare. Att ge din häst Pavo ReHydrate kommer att stimulera den  naturliga törstmekanismen vilket gör att de nödvändiga kroppsvätskorna  kommer att fyllas på igen.

Olika sätt att ge Pavo ReHydrate till din häst

- Du  kan ge din häst Pavo ReHydrate på flera olika sätt, beroende på vad din  häst tycker om och hur snabbt du önskar få effekt av produkten.
- Du kan  lösa upp produkten i dricksvatten eller lägga den i hästens foder. 

- Du  kan också spruta lösningen i din hästs mun.

- Lösa upp den i dricksvattnet (blanda)

- Blanda i fodret

- Spruta direkt in i hästens mun

- Läs mer om innehållsdeklaration dosering m.m: Pavo.nu


google-site-verification=_3BpBv1HEjRfYOIyQw-XsYfyaD5cGXA_tOB5o8HCSIY