Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 1000:- / Snabb leverans / Betala tryggt och säkert med Klarna

Pavo MuscleBuild 3kg

  • 949 kr
I lager.
Dela
Lagersaldo: 1
Leverantör: Pavo

Dess innehåll hjälper din häst till snabb utveckling av muskler. Pavo  Muscle Build innehåller aktiva ingredienser så som aminosyror, vitamin  E, vitamin C och lecithin.

Användning

•  För hästar som behöver hjälp med muskelupp-byggnad
• 
För unga hästar som precis börjat sin träning
• 
För tävlingshästar efter en viloperiod

Tränar du en ung häst och  muskelutvecklingen släpar efter? Eller har du har en tävlingshäst som du  vill bygga upp med mer muskelmassan? Det är bra att veta att en häst  aldrig kan utveckla fler muskler än den genetiskt är född med men man  kan däremot träna upp tjockleken hos musklerna. Genom träning aktiveras  muskelcellerna till att lagra mer energi vilket ger ökad  prestationsförmåga. Extra näringsämnen kan stötta denna process.

Pavo MuscleBuild innehåller  vasslepulver, ett ämne som är väl känt inom bodybuilders kretsar.  Vasslepulver innehåller ett antal aminosyror som är avgörande för  muskeluppbyggnad. Aminosyrorna är proteinkedjor som fungerar som  byggstenar för musklerna. Vitamin D3 hjälper till med att förhindra  muskeltrötthet, medan L-karnitin är tillsatt för att öka cellernas  energiomsättning. Dessutom innehåller Pavo Muscle Build det naturliga CellProtect antioxidanterna vilka neutraliserar de fria radikalerna. Denna produkt innehåller inte  vete och är alltså glutenfri. Pavo MuscleBuild är dopingfri.

Läs mer och se fullständigt innehåll


google-site-verification=_3BpBv1HEjRfYOIyQw-XsYfyaD5cGXA_tOB5o8HCSIY