Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 1000:- / Snabb leverans / Betala tryggt och säkert med Klarna

Pavo Gut Health 8kg

  • 1 000 kr
I lager.
Dela
Lagersaldo: 1
Leverantör: Pavo

Pavo GutHealth har utvecklats för att på ett optimalt sätt stötta din hästs matsmältning genom att återställa balansen i bakteriefloran.

Användning

• För hästar med mag- och tarmproblem
• För hästar med en känslig mage och
matsmältning
• 
Vid byte eller plötsligt byte av foder
 Vid stress eller operation

Kombinationstips!

Är din häst benägen att ha en orolig  mage? Pavo SpeediBeet, Pavo FibreBeet och Pavo FibreNuggets har alla ett  högt fiberinnehåll och fungerar som ersättning eller komplement till  grovfoder. Dessa grovfoderprodukter är ett hälsosamt tillägg i alla  foderstater.

Pavo GutHealth innehåller, bland  annat, äpplepress och betmassa, vilka har vattenbindande egenskaper och  skyddar tarmväggarna. Både äpplepress och betmassa innehåller pektin  vilket förser tarmväggen med att skyddande gellager. Korngräs är fullt  med nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter vilket har en  positiv effekt på tarmens immunitet. Nässla är känd för sin blodrenande  effekt och forskning har visat att nässla också förebygger infektioner.

 

Oreganoolja har blandats i Pavo  GutHealth på grund av sina antibakteriella effekter. Och en annan  smaskig fördel - tack vare oreganon så har pelletsen en delikat doft av  det italienska köket! För att stötta den totala mag- och tarmhälsan ännu  mer så har en blandning av Diamond V och inulin adderats. Båda dessa  substanser är prebiotika vilket hjälper till att skapa balans mellan de  goda och dåliga bakterierna i magen. Inulin är väldigt speciellt  eftersom det bara kan brytas ner av några grupper av tarmbakterier – och  inte av hästen. Det resulterar i att alla näringsämnen är tillgängliga  för bakterierna och ingenting går förlorat.

 

Till sist, Pavo GutHealth innehåller  unika CellProtect antioxidanter som fångar och neutraliserar alla fria  radikaler i hästens kropp. Fria radikaler är aggressiva molekyler som  kan förstöra celler och vävnad.


Läs mer och se fullständigt innehåll


google-site-verification=_3BpBv1HEjRfYOIyQw-XsYfyaD5cGXA_tOB5o8HCSIY