Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 1000:- / Snabb leverans / Betala tryggt och säkert med Klarna

Pavo GrainFreeMash 15kg

  • 509 kr
I lager.
Dela
Lagersaldo: 2
Leverantör: Pavo

FIBERRIK MASH FÖR KÄNSLIGA HÄSTAR

Pavo GrainFreeMash är en mash som är fri från spannmål och melass med  ett väldigt lågt innehåll av socker och stärkelse, mycket lägre än de  traditionella masherna som finns på marknaden. Därför är det ett perfekt  foder för din häst, utan att förse den med extra socker, stärkelse och  energi.

Vem älskar inte att se sin häst få sin mule smutsig när den äter  mash?! Men, många masher har ett högt innehåll av socker, stärkelse och  energi och passar därför inte alla hästar och ponnyer, speciellt inte de  som är känsliga för socker och lider av metaboliska störningar, eller  de som lätt går upp i vikt. Eftersom Pavo GrainFreeMash är fri från både  spannmål och melass, och har ett väldigt lågt innehåll av socker och  stärkelse, möjliggör den för alla hästar och ponnyer att kunna njuta av  ett gott mål med mash.

 

Stöttar från matsmältningssystemet till luftvägarna 

Har ett högt innehåll av (rå)fibrer. Dessa fibrer bryts ner i  tjocktarmen vilket förhindrar ett ökning av glukos i blodet, men främjar  också ett hälsosamt matsmältningssystem. Dessutom är Pavo GrainFreeMash  berikad med prebiotika för att stötta matsmältningssystemet ännu mer.  Pavo GrainFreeMash stöttar inte bara matsmältningssystemet, den kan  också stötta de övre luftvägarna, med hjälp av pepparmyntsolja. Mashen  innehåller alla vitaminer och spårämnen för att möta de dagliga behoven,  därför behöver man inte komplettera med ett vitamin- och  mineraltillskott.

Ett mål med reducerat kaloriinnehåll  

Om du har en häst som är överviktig, eller lätt blir överviktig, så  måste du vara extra försiktig med hur mycket energi (kalorier) du fodrar  din häst med. Hästgodis är ofta en källa till extra energi och kalorier  och bör därför undvikas. Pavo GrainFreeMash har ett väldigt lågt  innehåll av energi och stärkelse och därför kan man ge den och samtidigt  undvika en extra viktökning. Dessutom så kommer din häst inte att bli  för pigg av att äta Pavo GrainFreeMash, den har ett lågt innehåll av  energi.  

Ett året runt-mål  

Pavo GrainFreeMash är lätt att förbereda och sväller snabbt (<5  minuter). För maximal smak- och luktupplevelse är det bäst att blanda  den med varmt vatten men Pavo GrainFreeMash kan också blandas med kallt  vatten. På det sättet fungerar Pavo GrainFreeMash bra för att stimlura  vätskeintag och är perfekt för att blanda elektrolyter i på sommaren.google-site-verification=_3BpBv1HEjRfYOIyQw-XsYfyaD5cGXA_tOB5o8HCSIY