Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 1000:- / Snabb leverans / Betala tryggt och säkert med Klarna

Pavo EasyMix 15kg

  • 509 kr
I lager.
Dela
Lagersaldo: 1
Leverantör: Pavo

Pavo EasyMix är en fiberrik müsli som är fri från spannmål och melass  och har ett väldigt lågt innehåll av socker, stärkelse och energi.  Därför passar Pavo EasyMix extra bra för fritidshästar, speciellt de som  är känsliga för socker, behöver en spannmålsfri kost eller lättfödda  hästar (hästar som har lätt för att gå upp i vikt). 

Hästar och ponnyer som inte rids, eller bara fritidsrids då och då,  behöver oftast inte extra energi. Pavo EasyMix har, förutom ett lågt  energiinnehåll, ett väldigt lågt innehåll av socker och stärkelse. Den  är också fri från spannmål och melass men innehåller alla vitaminer och  spårämnen som din häst behöver.

Inget spannmål och mycket lågt innehåll av socker och stärkelse

Pavo EasyMix har ett väldigt lågt innehåll av socker och stärkelse.  Innehållet är så pass lågt att det passar för ponnyer och hästar som är  känsliga för socker eller lider av metaboliska sjukdomar (till exempel  fång, PPID, PSSM). Eftersom Pavo EasyMix har så lågt innehåll av socker  och stärkelse så innehåller Pavo EasyMix väldigt lite energi. Detta  säkerställer att din häst eller ponny inte blir för het och förebygger  att din häst går upp mer i vikt.

Njut med gott samvete!  

Utfodringsrekommendationen för Pavo EasyMix är relativt låg eftersom  den har en hög koncentration av vitaminer och spårämnen. På grund av det  så räcker det med en liten giva för att täcka hästens dagliga behov.  Men, eftersom Pavo EasyMix är så rik på fibrer så är den voluminös.  Givan väger inte så mycket men ger ett härligt mål för din häst att  njuta av. Dessutom, det höga fiberinnehållet är inte bara bra för  volymen utan stimulerar hästens tuggning vilket stöttar  salivproduktionen. Saliv är väldigt viktigt för en hälsosam  matsmältning.

Hälsosamma fibrer och mycket mer!  

Utöver det höga innehållet av hälsosamma fibrer så är Pavo EasyMix  berikad med prebiotika för att stötta en hälsosam matsmältning. Dessutom  innehåller den linfrö som är bra källa av omega 3- och 6-fettsyror.  Detta gör inte bara Pavo EasyMix till ett smakligt foder utan också till  ett hälsosamt och nyttigt mål för din häst.


google-site-verification=_3BpBv1HEjRfYOIyQw-XsYfyaD5cGXA_tOB5o8HCSIY